FIlmpje: Kim Dotcom spreekt


Extravagant Megaupload-eigenaar Kim Dotcom werd afgelopen week (tijdelijk) vrijgelaten op borgtocht — in mei wordt beslist over zijn uitlevering. Tachtig km rondom zijn huis. Dat is zijn nieuwe perimeter. Mag ook geen vriendjes uitnodigen per helikopter. Ze zullen dan toch per jet moeten komen als ze hem wat broodnodig geld komen deponeren. Nieuw-Zeelandse media bemachtigden een zeldzaam interview met de grootste piraat ter wereld. Hij vertelt ondermeer dat de arrestatie voor hem als een verrassing kwam — meer dan 150 entertainmentbedrijven hadden een directe toegang tot de MegaUpload server waar ze rechtstreeks hun copyrightcontent konden verwijderen. Kim zelf had namelijk geen zin om zijn bedrijf groter te maken om het zelf te doen dus mochten zij er hun zelf mee bezig houden. Ze verkakken het en laten Dotcom dan maar arresteren. Lekker makkelijk zo.

Volg Slijttijd.be op Facebook & blijf downloaden.

You may also like...

 • http://www.ultrawear.be slekke

  wa nen bullshit zeg. daze under maar met andere dingen bezig houden.

  • http://twitter.com/perf_orator perf_orator

   betere films maken bijvoorbeeld.

 • Nest

  Laten we anders meteen ook de frontman van de nationale Post in den bak draaien voor al de antrax-mailtjes en conspiracy’s die onder zijn volledige verantwoordelijkheid door zijn vernuft systeem van ‘evil communication’ werden verspreid… Los nog van het feit dat Mega-upload inderdaad zelfs nog de moeite deed om gekend misbruik te bestrijden…

 • Mozes

  wat een held

 • http://www.ultrawear.be slekke

  dit filmpje is waarschijnlijk verwijdert wegens piraterij!