Grammy voor Steve Jobs

Nodeloos om te zeggen dat hij hem zelf niet is komen ophalen. Er blijkt toch altijd leven te zijn na de dood. Tenminste, als je reeds beroemd was voor je dood. Whitney céédéétjes zullen vandaag ook wel vlot over de toonbank gaan. Was met die witte neger niet anders. Jobs kreeg de Trustee Award Grammy toegespeeld. Voor al zijn bijdragen tot muziek en de moderne ontwikkelingen hiervan. Verdiend ook. Briljant. Een digitale Walkman. Moet je Steve Jobs voor heten om dat uit te vinden! Oh, wacht…  Beeldjes worden uitgereikt (nuja, verkocht) door de RIAA. Maffe keuze voor Jobs dan. Heeft zijn Walkman stevig gehypet en er flink op verdiend. En de RIAA was vroeger geen fan van Walkman. RIO PMP300 gehad iemand? Fel bevochten. Gelukkig krijgt Steve er een beeldje voor nu. Everyone is a top bloke after death!

Volg Slijttijd.be op Facebook & klaag mee.

You may also like...